Boligheter Västervik, info@boligheter.se
Bredgatan 11
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15

Boligheter Norrköping, ingelsta@boligheter.se
Ingelsta Shopping
Måndag - Fredag 10-20
Lördag/Söndag 10-18

Fri frakt fr 500 kr i Sverige* 1-5 arbetsdagar
No Brands

Birka Natur 200*300 Ullmatta

1 823 kr 2 279 kr
Lagerstatus: Slut i lager
Beskrivning

Vacker ullmatta i ljusbeige toner.


Birka är en handvävd ullmatta som har en snygg melerad finish i cremevita och ljusbeige toner. Mattan har en dekorativ läderdetalj med tryck, samt att mattan är vändbar och går att använda på båda sidor.

Birka är en slitstark matta som är tålig och lätt att rengöra, detta eftersom ull är ett material som är naturligt smutsavvisande. Eftersom alla mattor handvävs så kan det variera något mellan varje exemplar, vilket gör alla mattor unika.

Care & Fair - REACH

Varje Birka matta är tillverkad under rättvisa förhållanden och är därför märkt med Care & Fair. Care & Fair är en organisation som kämpar mot barnarbete i Indien och fokuserar på att förbättra villkoren för familjer genom att bygga och underhålla förskolor, skolor och sjukhus. Läs mer om Care & Fair på www.care-fair.org.

Birka uppfyller även kraven för EU:s miljödirektiv (Reach) vilket innebär att Inga hälsofarliga medel används i produkten.

Material: 80% Ull 20% Bomull

Typ: Handvävd matta

Tjocklek: Ca 10 mm

Vändbar: Ja

Tvättråd: Rengör fläckar med handduk eller mjuk borste, lite vatten och såpa. För rengöring utav hela mattan rekommenderas fackmässig tvätt.

Tips: Eftersom en ny ullmatta har ett överskott utav mattludd så är det bra att dammsuga den regelbundet

Mattor