Västervik
Bredgatan 11
593 30 Västervik, Sweden
info@boligheter.se

Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15

Fri frakt fr 500 kr i Sverige* 1-5 arbetsdagar

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: Stängt

Bredgatan 11, 593 30 Västervik
Tel: 0490-150000
E-post: info@boligheter.se

28052015-IMG_65683.jpg

OM FÖRETAGET

Boligheter startades i Västervik av Oscar och Anna Dahl, Boligheter har sedan starten i April 2013 en fysisk butik i centrala Västervik, men vill nu expandera och målet är att bli en stor återförsäljare av heminredning och möbler på internet. Vår affärsidé bygger på att sälja möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet till privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder bästa kvalité, personlig service och rådgivning. Det finns två sätt att handla av oss; antingen här i vår webshop eller i vår fysiska butik på Bredgatan 11 i Västervik.

26052015-IMG_65562.jpg

SORTIMENT

På Boligheter väljer vi ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder. Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av hög klass med en exklusiv känsla, som presenteras i en spännande och inspirerande shoppingmiljö. Boligheter samarbetar med många av Europas ledande tillverkare av möbler, belysning, barnkläder och heminredning och vårt sortiment utvecklas hela tiden. I dagsläget kan Boligheter erbjuda över 140 varumärken med ett urval av kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer av såväl klassisk som ny design. Om du har önskemål eller synpunkter på vårt sortiment får du gärna höra av dig till oss.

28052015-IMG_66333.jpg

Handla heminredning, barnkläder, inredningsdetaljer och möbler på nätet. Vi på Boligheter väljer ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunders intresse för inredning. Sortimentet består av möbler, barnkläder och inredningsdetaljer av hög klass med exklusiv designkänsla. Vi erbjuder inredning och möbler för matplatsen, barnrummet, köket, sovrummet, trädgården, balkongen m.fl. Bland inredningsdetaljer finner du allt från förvaring, belysning, golvlampor, sängkläder, örngott m.fl.

Boligheter samarbetar med många av Europas ledande designvarumärken och möbeltillverkare. Köp lampor, sängkläder, bänkar, hyllor, mattor och mycket mer direkt på nätet. Sortimentet hos oss på Boligheter utvecklas hela tiden, och vårt mål är att skapa utökning av inredning, såväl designklassiker som nydesignad. Hos oss hittar du varumärken som Ferm Living, Muuto, &tradition, SMD Design, Frama, by Lassen, normann, Bloomingville, House Doctor, OYOY, Lucie Kaas, Klong, Korbo, Örsjö, A2, Stilrent, m.fl. I dagsläget kan Boligheter erbjuda över 140 varumärken med ett brett urval av heminredning i form av kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer.

Om du har önskemål eller synpunkter på vårt sortiment får du gärna höra av dig till oss. Boligheter erbjuder en personlig service med kunnig personal. Du kan höra av dig till oss via mail eller telefon. Boligheter – perfekt för presenter och julklappar! Boligheter erbjuder det mesta för dig som letar presenter och julklappar till familj och vänner. Hos oss finns något för alla.