Boligheter Västervik, info@boligheter.se
Bredgatan 11
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15

Boligheter Norrköping, ingelsta@boligheter.se
Ingelsta Shopping
Måndag - Fredag 10-20
Lördag/Söndag 10-18

Fri frakt fr 500 kr i Sverige* 1-5 arbetsdagar

ÖPPETTIDER

Boligheter Ingelsta Shopping

Måndag - Fredag: 10-20
Lördag: 10-18
Söndag: 10-18

Koppargatan 20, 602 23 Norrköping
Tel: 011-31 11 77
E-post: ingelsta@boligheter.se

butiksbildingelsta2.jpg

OM FÖRETAGET

Vår affärsidé bygger på att inspirera kunder i en härlig shoppingmiljö blandat med inredningsdetaljer och möbler av hög kvalitet. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder bästa kvalité, personlig service och rådgivning. Besök oss gärna i den fysikska butiken på Ingelsta Shopping i Norrköping.

butiksbildingelsta1.jpg

SORTIMENT

På Boligheter väljer vi ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder. Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av hög klass med en exklusiv känsla, som presenteras i en spännande och inspirerande shoppingmiljö. Boligheter samarbetar med många av Europas ledande tillverkare av möbler, belysning och heminredning, vårt sortiment utvecklas hela tiden. I dagsläget kan Boligheter erbjuda över 140 varumärken med ett urval av kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer av såväl klassisk som ny design. Om du har önskemål eller synpunkter på vårt sortiment får du gärna höra av dig till oss.

butiksbildingelsta3.png

Vi på Boligheter väljer ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunders intresse för inredning. Sortimentet består av  inredningsdetaljer av hög klass med exklusiv designkänsla. Vi erbjuder inredning och möbler för matplatsen, barnrummet, köket, sovrummet, trädgården, balkongen m.fl. Bland inredningsdetaljer finner du allt från förvaring, belysning, golvlampor, sängkläder, örngott m.fl.

Boligheter samarbetar med många av Europas ledande designvarumärken och möbeltillverkare. Köp lampor, sängkläder, bänkar, hyllor, mattor och mycket mer. Sortimentet hos oss på Boligheter utvecklas hela tiden, och vårt mål är att skapa utökning av inredning, såväl designklassiker som nydesignad. Hos oss hittar du varumärken som Ferm Living, Muuto, menu, by Lassen, Skultuna, House Doctor, Kay Bojesen, Done by Deer, Design Letters, Örsjö, m.fl. I dagsläget kan Boligheter erbjuda över 140 varumärken med ett brett urval av heminredning i form av kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer.

Om du har önskemål eller synpunkter på vårt sortiment får du gärna höra av dig till oss. Boligheter erbjuder en personlig service med kunnig personal. Du kan höra av dig till oss via mail eller telefon. Boligheter erbjuder det mesta för dig som letar presenter  till familj och vänner. Hos oss finns något för alla!