Boligheter Västervik, info@boligheter.se
Bredgatan 11
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15

Boligheter Norrköping, ingelsta@boligheter.se
Ingelsta Shopping
Måndag - Fredag 10-20
Lördag/Söndag 10-18

Fri frakt fr 500 kr i Sverige* 1-5 arbetsdagar
by KlipKlap

by KlipKlap KK 3 fold Velvet argent grey/dark grey buttons

5 840 kr
Lagerstatus: I lager
Beskrivning

KlipKlap KK 3 Fold är tredelad madrass som kan vikas på många olika kreativa sätt. Den är en funktionell möbel som kan användas som lekmadrass, soffa, dagbädd och som en extra gästsäng till vänner och familj.

Följ cdenna läänk för att de de olika användningsområdena samt inspiration.

https://drive.google.com/file/d/0BzGpP5zUGJbeMjFRckptR3J1VzQ/view?ts=59f9cdcf


Mått:

Som dagbädd: H: 36 cm, B: 50 cm, L: 180 cm.

Som lekmadrass / gästbädd: H: 12 cm, B: 150 cm, L: 180 cm.

Material: Skum: Ökotex certifierat kallskum, 35 kg. Textil: Möbeltextil velour, 100% polyester. Martindale 100,000-120,000.

Underhåll: Dammsugare med mjuk borste.

Fläckar avlägsnas med ljummet vatten och eventuellt. ett litet neutralt tvättmedel.
På torrt ställe: dammsugare med mjuk borste.
På vått ställe: Applicera mycket torrt papper mellan skum och tyg för att suga upp vätska. På toppen av tyget suger du vätskan först med en torr och ren kökshandduk. Tvätta med ljummet vatten och eventuellt. neutralt tvättmedel medan torkpapperet ligger mellan skum och lock. Tvätta utan att gnida på tyget. Tryck på en torr vit / lätt handduk mot tyget efter varje tvätt. Tvätta i slutet utan tvål.

Innan användning som gästbädd: City KlipKlap-madrasserna är gjorda i hög skumkvalitet, så att skummet inte sjunker vid användning. Om din nya madrass ska användas huvudsakligen som en lekmatta, spjälsäng för spädbarn etc. är det bäst att madrassen är så fast som möjligt. Men om du huvudsakligen vill använda madrassen som gästbädd, kan du med fördel låta en vuxen "bumpa genom madrassen" före användning. Detta gör madrassen lite mjukare. Alternativt kan du lägga en madrass på kudden eller en tjock filt ovanpå madrassen.

Möbler