Boligheter Västervik, info@boligheter.se
Bredgatan 11
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15

Boligheter Norrköping, ingelsta@boligheter.se
Ingelsta Shopping
Måndag - Fredag 10-20
Lördag/Söndag 10-18

Fri frakt fr 500 kr i Sverige* 1-5 arbetsdagar
New Mags

New Mags Chanel Catwalk

659 kr
Lagerstatus: Slut i lager
Beskrivning

Författare: Patrick Mauries, Adelia Sabatini
Språk: Engelska
Utgiven år: 2016
Antal Sidor 632
Inbunden: Ja


Helt sedan hans första show för huset 1983 har Karl Lagerfelds Chanel-samlingar konsekvent gjort rubriker och dikterade trender över hela världen. För första gången är nyckelkollagen av varje Chanel-samling som någonsin skapats av Lagerfeld samlade i en enda volym och erbjuder en unik möjlighet att kartlägga utvecklingen av ett av världens mest inflytelserika modemärken och återupptäcka sällan sett samlingar.

Denna slutgiltiga publikation öppnas med en kortfattad historia av Chanels hus, följt av en kort biografisk profil av Karl Lagerfeld. Det går vidare att utforska samlingarna själva, som organiseras kronologiskt och introduceras med en kort text som avslöjar varje samlings inverkan och höjdpunkter.

Varje samling illustreras med noggrant kurerade bilder, visar hundratals spektakulära kläder, detaljer, tillbehör, skönhetsbilder och design - och naturligtvis de bästa modemodellerna som bar dem på landningsbanan, från Claudia Schiffer och Linda Evangelista till Kate Moss och Cara Delevingne. En rik referenssektion, inklusive ett omfattande index, avslutar boken.

Böcker