Boligheter Västervik, info@boligheter.se
Bredgatan 11
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15

Boligheter Norrköping, ingelsta@boligheter.se
Ingelsta Shopping
Måndag - Fredag 10-20
Lördag/Söndag 10-18

Fri frakt fr 500 kr i Sverige* 1-5 arbetsdagar
Solstickan design

Solstickan Design Brandsläckare 2Kg Leather Edition Ljusbrun

796 kr
Lagerstatus: Slut i lager
Beskrivning

Solstickan Leather Edition är vårt senaste tillskott exklusiva brandsläckare designade för snygga hemmamiljöer med detaljer i äkta läder. Försäkra dig med denna smidiga och stilfulla pulverbrandsläckare som passar utmärkt för mindre utrymmen i hemmiljö och som släcker de flesta mindre typer av bränder.

Levereras i vit presentkartong med aluminum-emblem. Vitt väggfäste, plastmunstycke och instruktioner medföljer.

Pulversäckaren kan återfyllas av behörig Servicetekniker.

Bra att veta! Skulle man även köpa en vit brandfilt så skiljer sig den vita nyansen mellan brandsläckare och brandfilt. Detta pga olika material och färgningsmetoder.

Alla brandsläckare från Solstickan design levereras utan slang och spännband. Anledningen är att Solstickans brandsläckare är avsedda för hemmabruk där slang och spännband ej behövs. För hemmabruk ska plastmunstycket som är monterat vid leverans användas.

Slangen är avsedd för att släcka bränder i trånga utrymmen som exempelvis motorutrymmen på bil eller en båt. Spännbandet används vid horisontell montering av brandsläckaren, något som vanligen sker vid montering i fordon.

TRYGGHETSGARANTI

Vi erbjuder nu Trygghetsgaranti på alla våra brandsläckare. Behöver du använda din brandsläckare får du en ny utan extra kostnad.

Våra brandsläckare är producerade och kvalitetssäkrade av Housegard, därför gäller Housegards trygghetsgaranti även på alla brandsläckare från Solstickan Design.

BRANDKLASS: ABC
FYLLD MED: PULVER
EFFEKTIVITETSKLASS: 13A 89B C
CE-MÄRKT
VIKTKLASS: 2KG
VIKT: 4KG
FÄRG: VIT MED LJUSBRUNT LÄDEREMBLEM
TILLBEHÖR: VÄGGFÄSTE INGÅR
ÖVRIGT: 5 ÅRS GARANTI FÖR TRYCKFALL

Säkerhet