Boligheter Västervik, info@boligheter.se
Bredgatan 11
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15

Boligheter Norrköping, ingelsta@boligheter.se
Ingelsta Shopping
Måndag - Fredag 10-20
Lördag/Söndag 10-18

Fri frakt fr 500 kr i Sverige* 1-5 arbetsdagar
NABO

Teadventskalendern 2019

267 kr
Lagerstatus: I lager
  • Antal

Beskrivning

Teadventskalendern är precis vad den låter som, nämligen en adventskalender med 24 olika sorters lösviktste. Du får en ny god smak varje dag fram till julafton och provar dig genom tedjungeln. Teet är förpackat i portionsförpackningar som räcker till en stark kopp eller två lite svagare koppar te per dag. Du kan dosera efter smak och tycke! Du får smaka dig igenom 24 olika sorters te, kanske hittar du en ny favorit? Till varje tesort får du en trevlig liten berättelse, och i häftet som följer med får du instruktioner för att kunna brygga varje kopp till perfektion. Där finns också tips, trix och information om te. Sorter, smaker och design uppdateras varje år!

I Teadventskalendern hittar du gröna, svarta, röda, vita och örtteer. Företaget bakom kalendern har valt att hålla smakerna hemliga, men det är en god blandning av rena, fruktiga, fräscha och kryddiga teer.

Årets kalendrar går i grönt, såväl Teadventskalendern som Kaffeadventskalendern.
“I år har de inspirerats av det monokroma, det lugna och trygga. Skogen, mossan, granarna och den perfekta gröna nyansen. Teadventskalendern bär ett präglat mönster av grankvistar, medan Kaffeadventskalendern har en slät finnish – men med präglad logga. De älskar den taktila känslan och den lugna designen som ändå drar blickarna till sig”


Adventskalender